avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... O persoana, a depus la politie 2 petitii, in numele ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

O persoana, a depus la politie 2 petitii, in numele nepoatei ...

O persoana, a depus la politie 2 petitii, in numele nepoatei mele (care bineinteles habar nu avea), impotriva mea! Cui ar trebui sa ma adresez pentru identificarea acelei persoane? Mentionez ca s-a folosit o copie veche a cartii de identitate a nepoatei precum si un numar de telefon pe care nu il mai are de foarte mult timp. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Copii de pe acte de identitate mara_mica mara_mica Buna ziua. O persoana ar putea fi pedepsita daca da unei alte persoane copii de pe actul sau de identitate?? Multumesc. (vezi toată discuția)
Date de identificare fundy fundy Cf.OG 27 pentru solutionarea petitiilor, petitiile anonime sau cele care nu contin datele de identificare ale petitionarului, se claseaza.Stie cineva ce ... (vezi toată discuția)
Datele din ci trebuie menþionate în cererea de apel? Anca Puma Anca Puma In cererea prin care se solicita apelul, sunt necesare datele din CI, respectiv serie si nr.? Intreb aceasta, deoarece, pe parcursul desfasurarii procesului ... (vezi toată discuția)