avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plateste asigurarea doar o data?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plateste asigurarea doar o data?

Am avut accident cu masina si asigurarea mi–a dat bani ca sa imi repar usa dreapta. Ce se intampla daca nu o repar si intra inca unu in usa, plateste asigurarea iar, sau vrea sa vada daca am reparato? Daca nu e reparat nu mai plateste nimic?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
Anca765, utilizator
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 09:49, 5 Iulie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca se nimereste ca si cel de-al doilea caz sa ajunga la acelasi asigurator cu siguranta nu va deconta a doua avarie.
Daca cazul ajunge la un alt asigurator se va avea in vedere diverse aspecte. Culoarea impregnata de la unul la celalalt, amprenta deformatiei, nivelul locului de contact, etc. In baza acestora e posibil ca si acest asigurator sa respinga acordarea despagubirii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)
Accident auto iuly30 iuly30 la data de 3.08.2010 am fost inplicat intrun accident de circulatie la intersectia dintre soseaua alexandrie si strada teiusi strazile ne avand semne de ... (vezi toată discuția)
De doua ori dauna totala? este posibil? POPESCU NICULAE POPESCU NICULAE Va prezint un caz rar intalnit. Pe data de 15-07-2008 am fost tamponat la o trecere de pietoni ,din spate[central].Deschid dosar de ... (vezi toată discuția)