avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am contactat un imprumut de 2650 ron de la HORACREDIT ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am contactat un imprumut de 2650 ron de la HORACREDIT IFN ptr ...

Am contactat un imprumut de 2650 ron de la HORACREDIT IFN ptr nevoi medicale urgente sineputand sa-l returnez mi-au somat sa platec la 14 zile ,600ron numai sa aman plata. Am achitat de 2 ori cate 800 ron si o data 900ron,dar neputand sa achi integral imprumutul m-am trezit ca am sa platesc inca 4380 ron.I-am contactat zilnic telefonic si prin e-mail,cerandu-le sa-mi ofere posibilitatea de a returna creditul in rate suportabile dar mi-au raspuns cu reticenta si amenintari.Va rog daca puteti sa-mi oferiti o solutie ptr a depasiacest impact major..Va multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In loc sa platiti sumele respective mergeți la un av achitați 150,200 lei.costul unei consultatii si aflați ce variante aveti etc.Depinde de contract,cand s fost încheiat,ce clauze cuprinde etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)
Restituire produse in magazine cash ans carry ada36 ada36 Buna ziua , va rog sa ma ajutati si pe mine si sa-mi spuneti daca este corect cum se procedeaza ... am fost inrt-un mare magazin la cumparaturi si am ... (vezi toată discuția)
Credit restant cu dobanda penalizatoare uriasa Malasorte100 Malasorte100 Buna ziua. Am un credit restant la ExtraSimplu, din anumite motive nu am reusit sa il returnez la timp ( 1800 + 530 intr-o singura transa ), iar aces IFN are o ... (vezi toată discuția)