avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție

Bună ziua.
Sunt însărcinată și urmează să nasc la sfârșitul anului!in acest moment lucrez, însă as dori că după naștere să îmi dau demisia. Întrebarea mea este daca este posibil că soțul meu să primească stimulentul de inserție după ce îmi dau demisia?
Vă mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:21, 24 Iunie 2021
NU are nicio legatura demisia dvs cu dreptul tatalui de a beneficia de stimulentul de insertie.
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru persoane fara venit dodan dodan Buna ziua, Doresc sa ma ajute cineva in legatura cu anumite nelamuriri pe care le am. Situatia mea este urmatoarea; in momestul de fata sunt in somaj si am ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie Nicoletalazarmarc Nicoletalazarmarc Buna ziua va rog sa ma ajutati cu un rapsuns. La sfârșitul acestei luni, voi naște, am decis ca sotul sa intre in ccc, ideea este ca noi am vrea sa stea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioanagliga ioanagliga Buna ziua Am si eu o intrebarea referitoare la primirea stimulentului de insertie. Sotul meu lucreaza si poate beneficia de primirea stimulentului de ... (vezi toată discuția)