avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire zilieri Buna ziua! Suntem o societate care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire zilieri Buna ziua! Suntem o societate care prin specificul ...

Poprire zilieri

Buna ziua!
Suntem o societate care prin specificul activitatii apelam sezonier la serviciile zilierilor. Speta noastra, pentru care va solicitam o opinie este urmatoarea:
In luna ianuarie 2021 primim o adresa de infiintare a popririi pe numele unui zilier , La data primirii adresei de infiintare poprire, acesta nu mai desfasoara activitate pentru noi , insa la cateve luni distanta( ex. iunie 2021) societatea apeleaza din nou la serviciile lui.
In aces caz, suntem obligati sa avem in vedere poprirea sosita in luna ianuarie sau ne vom raporta mereu la situatia existenta la momentul primirii popririi?

Multumesc anticipat !

Alte discuții în legătură

Poprire la banca, dar sc nu are conturi deschise angyandreescu angyandreescu In momentul transmiterii adresei de poprire, la banca respectiva societatea in cauza nu avea niciun cont deschis. S-a comunicat executorului ca SC nu are ... (vezi toată discuția)
Infiintare poprire marius2006 marius2006 Buna ziua am primit o scrisoare de la Administratia Finantelor Publice a mun. Bucuresti in legatura cu o adresa de infiintare a popririi. Concret, in baza ... (vezi toată discuția)
Poprire bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sugestii. Am primit prin posta o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat. Cum trebuie sa procedez in ... (vezi toată discuția)