avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Bunica mea a semnat in 2008 un precontract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Bunica mea a semnat in 2008 un precontract de vanzare ...

Buna ziua.Bunica mea a semnat in 2008 un precontract de vanzare -cumparare cu o persoana care a decedat ulterior.Bunica mea a primit o suma de bani de 12000 reprezentand pretul de vanzare al terenului asa cum se prevede in precontract. Persoana a promis ca se ocupa de obtinerea actelor acte ,terenul neavand titlu de proprietate,dar ulterior fiul dansei a spus ca el nu se mai ocupa ca nu poate si a fost de acord sa renunte eu restuindu-i suma de bani .Intre timp am obtinut titlul de proprietate .Acum fiica persoanei decedate(are eoi copii) a venit la bunica mea sa ii spuna sa faca cadastru in vederea vanzarii.Contractul respectiv nu are o data anume scrie doar ca promitenta cumparatoare trebuie sa obtina actele in termen rezonabil.Mai are valoare acel precontract avand in vedere ca au trecut 13 ani si nu s a ocupat nimeni de nimic?

Alte discuții în legătură

Prescriere antecontract de vanzare Oanamares Oanamares In urma cu 4 ani si 6 luni a fost autentificat un antecontract de promisiune de vanzare cu termen peste o luna de la perfectare,dar si o procura prin care ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa cu teren fara cadastru si partial fara titlu de proprietate,fara cadastru dar cu succesiune valericamirea valericamirea Vreau sa cumpar o casa cu teren in bucuresti de la mostenitor, care are succesiune la notar , ca unicul mostenitor, dar nu are cadastru. Proprietatea a fost ... (vezi toată discuția)