avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Bunicul meu ( tatal tatalui meu ) ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Bunicul meu ( tatal tatalui meu ) locuieste cu concubina ...

Buna ziua ,
Bunicul meu ( tatal tatalui meu ) locuieste cu concubina sa de aproape 20 de ani .Acesta are probleme cu auzul si uneori ''uita ''cine suntem .Cei doi ( bunicul si concubina ) locuiesc la o adresa diferita , ceea ce face mai greu ''ajutorul''acordat bunicului .Tatal meu saptamanal ( o data pe saptamana )se ingrijeste pentru a fi curat , ingrijit , mancat si cu haine curate . Concubina acestuia este o femeie hapsana .Amandoi au o pensie rezonabila ( si facturi restante la apa , cablu) , dar datorita acesteia , bunicul nu este ingrijit , nu i se da de mancare si traiesc amandoi in cele mai groaznice conditii umane . Il acuza pe tatal meu , unde i-a facut si plangere mincinoasa ca ar fi lovit-o si ca tatal meu i-a furat anumite lucruri din curtea tatalui lui , ceea ce s-a dovedit ca nu este asa .
Vrem sa anuntam asistenta sociala , ptr rele tratamente , ptr ca noi consideram ca bunicul este lasat intentionat sa moara ( acesta are 86 de ani ) prin malnutritie ...nu stiu cum ajuta asistenta sociala astfel de cazuri .
Am vrea ca anii pe care ii mai are , sa-l internam la azil , caci acolo poate primi ajutorul de care are nevoie.
Ce poate face tatal meu in asemenea caz ca sa nu existe alte plangeri formulate de catre concubina ?

Alte discuții în legătură

Obligatiile unui copil (major) fata de un parinte Asterixx Asterixx Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Soacra mea este bolnava suferind de o forma avansata de dementa. Copiii ei au angajat o femeie care o ... (vezi toată discuția)
Mostenire avadanialic avadanialic Buna ziua, In urma cu 12 ani bunicul meu a vrut sa imi lase mostenire casa sa. Eu eram liceean la vremea aceea si nu aveam venituri. Asa ca am fost la notar ... (vezi toată discuția)
Internare camin de batrani impotriva vointei fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, bunica mea a suferit in vara asta de mai multe afectiuni acute si a stat mai multe luni internata intr-un spital, timp in care nu a vrut deloc sa se ... (vezi toată discuția)