avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Eu si sotul meu dorim sa ne construim o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Eu si sotul meu dorim sa ne construim o casa pe terenul ...

Buna ziua.
Eu si sotul meu dorim sa ne construim o casa pe terenul lui(mostenire).Detin o suma de bani economisita inainte de casatorie si as vrea sa o investesc in viitoarea casa.Cum sa procedez ca la un eventual partaj in viitor sa imi recuperez banii proprii investiti in casa?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum te asiguri inainte de casatorie condrea2009 condrea2009 Buna ziua,as dori sa aflu si parerea d-voastra intr-o problema.Intentionez sa ma casatoresc.Eu detin o casa proprietate care nu este finisata pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. urmeaza sa ma casaroresc si dorim sa ne construim ... crissaelena crissaelena Buna ziua. Urmeaza sa ma casaroresc si dorim sa ne construim o casa pe terenul viitotului sot. Eu am strans o suma de bani(10000 euro), bani stransi din ... (vezi toată discuția)
Va rog raspundeti-mi si mie! karla_aa22 karla_aa22 Buna ziua! Va rog sa imi raspundeti si mie! Vreau sa imi fac cu viitorul meu sot o casuta pe terenul tatalui meu.Daca va avea loc in viitor vreo despartire cum ... (vezi toată discuția)