avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este termenul de plată în cazul cheltuielilor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este termenul de plată în cazul cheltuielilor judiciare ...

Care este termenul de plată în cazul cheltuielilor judiciare pe care instanța le stabilește în sarcina reclamantului în baza art. 275 alin 2 Cod pr. pen? Instanța mi-a stabilit 200 lei plată- cheltuieli pentru contestația depusă (durată mare a urmăririi penale), dar nu se menționează niciun termen în încheierea prin care mi-a respins-o. În cât timp de la primirea încheierii se achită? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2021
Angajat roman tara gazda, utilizator
Cel mai recent răspuns: Angajat roman tara gazda , utilizator 13:38, 27 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc, domnule avocat Voinea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 275 alin. 2 noul cod de procedura penala alecucarmen alecucarmen Buna ziua! As dori o indrumare in legatura cu o Incheiere judecatoreasca. Am contestat in instanta Rezolutia de NUP data de un procuror al Parchetului de pe ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Propunere neincepere urmarire penala Cristianna Cristianna Buna ziua.Am avut un eveniment neplacut la noi la firma cand s-a descoperit ca unul dintre angajati a sustras un al doilea chitantier-el avand unul in ... (vezi toată discuția)