avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Bunica si trei dintre cei cinci copii ai ei au decedat, Dorim sa facem succesiunea dupa bunica pentru a vinde casa in care a locuit. Intrebarea este daca trebuie sa facem (noi mostenitorii copiilor decedati) intai succesiunea dupa cei trei copii decedati ai bunicii?
Ultima modificare: Vineri, 25 Iunie 2021
apostola, utilizator
Cel mai recent răspuns: apostola , utilizator 22:56, 25 Iunie 2021
Trebuie să dezbateti succesiunile in ordinea deceselor
Deci fara succeciunile dupa cei trei copii decedati ai bunicii nu putem sa vindem casa?
Nu
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vânzare cumpărare Trotus74 Trotus74 Buna ziua Poate bunicul meu sa facă acte pe casa si pământ daca bunica este decedata de 9 ani si nu este deschisă succesiunea? Bunicii au avut doi ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme Nico brad Nico brad Bună ziua as dori niște răspunsuri la niște întrebări. După o persoana decedata de 16 dacă se face succesiune cit se plătește. Este vb despre casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)