avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUNA SEARA. SUNT MAMA LA 2 FETE MINORE (12 SI 14 ANI) ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUNA SEARA. SUNT MAMA LA 2 FETE MINORE (12 SI 14 ANI) FOSTUL ...

BUNA SEARA. SUNT MAMA LA 2 FETE MINORE (12 SI 14 ANI) FOSTUL SOT A PLECAT SI STABILIT IN ANGLIA (A SCRIS PRIN EMAIL CA DEJA IN MARTIE EL ESTE STABILIT ACOLO SI DOREA FATA CEA MARE....CAT A STAT IN ROMANIA SI ORIUNDE A FOST SI ESTE NUMAI PRIN EMAIL AM AVUT DISCUTII) SI DORESC SA-MI TRIMEAT PENSIA LA FETE CONFORM LEGII DIN ACEEA TARA ...EL O TRIMITEA CAT A STABILIT LEGEA IN ROMANI (CONFORM ULTIMULUI SALRIU PEECONOMIE, NEFIIND DE GASI SI NEPREZENTANDU-SE) DECI, EL A ABANDONAT FAMILIA SI ACUMA DIN MARTIE DECAND E IN ANGLIA O TRIMITE LA FEL.....VA ROG SA MA INDRUMATI SI SA-MI SPUNE-TI CE SA FAC?... moldo86@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: Marinela Zapciroiu , Avocat 12:28, 28 Iunie 2021
Nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului.

E usor de obtinut pensie marita pe hartie, mai greu e de pus in executare.
Mai degraba, incercati cu vorba buna sa obtineti mai multi bani pt nevoile copiilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Iunie 2021
gi-jane2, moderator
Bună ziua! Aveți posibilitatea de a introduce la instanța din raza de domiciliu a copiilor o cerere de majorare a pensiei de întreținere raportat la veniturile pe care acesta le obține în Anglia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna adrianaioana adrianaioana buna,am mai postat pe forum iar raspunsurile primite m-au linistit cat de cat ,,in urma divortului domiciliul copiilor au ramas la mine iar custodie e ... (vezi toată discuția)
Marirea pensiei alimentare wyoreal78 wyoreal78 Buna ziua. As dori si eu o lamurire legata de un proces pentru marirea pensiei alimentare. Am un copil cu fosta sotie, caruia ii platesc pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)
Tatăl minorului lucrează în uk și cere micșorarea pensiei de întreținere la 1/4 din salariul minim din românia. este posibil să obțină acest lucru? claudia7880 claudia7880 Fostul cere micsorarea pensiei de intretinere la 1/4 minim pe economie din Romania instanta a hotarit sa plateasca 200 lire sterline ,el locuieste in Anglia ... (vezi toată discuția)