avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal transferat in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal transferat in Romania

Am castigat un proces de judecata civil peste hotare, in care paratul trebuie sa-mi plateasca daunele morale/materiale.
Acesta deja evita sa execute hotararea judecatoreasca, ceea ce este o infractiune penala, iar eu presupun ca el curand va fugi din tara. Unde? Nu stiu. Poate inapoi in Romania.
Avand o infractiune penala in tara UE - cum pot sa o 'transfer' si politiei/procuraturii din Romania pentru ca paratul sa fie in continuare tras la raspundere? Subliniez ca ma intereseaza in principal procesul penal / urmarirea penala si nu executarea hotararii jud. straine pe teritoriul Romaniei unde presupun ca doar voi pierde bani si timp fara un rezultat satisfacator

Alte discuții în legătură

Drept penal u.e. laur007 laur007 Buna ziua, am o intrebare destul de delicata :( O cunostinta de-a mea (cetatean roman), a fost condamnata in Germania pentru niste infractiuni, acum executa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie/ pensie handicap gradul ii din romania in olanda damma damma Buna seara, sunt o persoana cu handicap gradul II, accentuat si permanent pentru care primesc o indemnizatie lunara de la Guvern. Urmeaza sa ma mut in ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori the game the game Buna ziua!am si eu o nelamurire referitor la coruperea de minori...eu am 20 de ani iar prietena mea 15 (nu sunt mandru de chestia asta dar chiar ne ... (vezi toată discuția)