avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua,am primit o somatie de plata pentru o ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua,am primit o somatie de plata pentru o datorie la primarie ...

buna ziua,am primit o somatie de plata pentru o datorie la primarie pentru neplata conseciuni.Aceasta spune ca in termen de 15 zile nu se achita datoria se trimite la executare silita.Intrebarea este pot merge sa cer o plata esalonata pentru a nu trimite dosarul in instanta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 26 Iunie 2021
Puteti merge la Primarie sa discutati esalonararea datoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata inscrisa in cartea funciara georgeta37 georgeta37 Buna ziua , va rog sa imi spuneti daca o somatie de plata este inscrisa in cartea funciara apartamentul poate fii pus la vanzare desi exista o ipoteca bancara ... (vezi toată discuția)
Executare silita SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua, Unchiul meu a luat un credit de la banca pe care nu l-a dat inapoi. Din diverse motive personale. Acum o saptamana a primit o somatie prin care ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! am primit de la anaf o înștiințare prin care ... bourceanuadrian bourceanuadrian Bună seara ! Am primit de la ANAF o înștiințare prin care mi s-a adus la cunoștință că am de achitat o sumă de aprox. 4000 lei, fapt pt. care mi-a ... (vezi toată discuția)