avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare apartament .Succesiune în instanta. Va rog ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare apartament .Succesiune în instanta. Va rog sa imi ...

Intabulare apartament .Succesiune în instanta.
Va rog sa imi spuneți ce acte trebuiesc depuse la ocpi pt.intabulare mostenire prin instanta.Acum apartamentul figurează pe numele decedatului ( cadastru,intabulare).Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:25, 27 Iunie 2021
Trebuie să depuneti copie legalizată dupa hotărârea judecătorească, documentația cadastrala a apartamentului și un certificat de atestare fiscală de la Primărie, privind plata la zi a impozitului.
Veti avea de achitat o taxa pentru intabulare de 0,15 % din valoarea imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin ... Viopogy Viopogy Ce trebuie sa fac pentru intabulare drept de proprietate prin succesiune. Este vorba de teren agricol. Exista cf. (vezi toată discuția)
Am o succesiune de casa siterenuri cum pot intabula pe minne ... dinu154 dinu154 AM O SUCCESIUNE DE CASA SITERENURI CUM POT INTABULA PE MINNE SI SOTUL MEU. CE DEMERSURI TREBUIE FACUTE. (vezi toată discuția)
Se poate face intabulare, doar cu titlu de proprietate? Marica_sz Marica_sz Buna ziua, Sunt mostenitorul unei case si teren intr-un sat din Salaj. Strabunicii mei au act de donatie din 1942, conform caruia au dobandit ... (vezi toată discuția)