avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestatie

Dupa ce am primit instiintarea de desfacere a CIM cu art.65 alin.1 ,cit timp am la dispozitie ca sa o contest in instanta din momentul primirii ei mai exact 4.01.2010
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 13:21, 7 Ianuarie 2010
30 zile . se contesta la tribunalul din judetul unde aveti domiciliul
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
Deci 30 de zile pot sa trag de timp linistit si voi depune contestatia in ultimele zile, insa de cand am primit aceasta instiintare nu mai sunt lasat sa imi exercit dreptul la munca sunt agent comercial si nu mai am masina de servici pt.ca a trebuit sa o predau deoarece nu mai am cota de benzina ,telefonul a fost blocat si nu mai pot vorbi cu clientii, nu mai pot face incasari si din cate stiu conform CM pe perioada de preaviz trebuie sa fii lasat sa muncesti 4 ore pe zi, ce ma sfatuiti cum sa procedez.
decizia de concediere se contesta numai daca considerati ca este nelegala si netemeinica !
pe durata preavizului trebuie sa fiti platit indiferent ca mergeti sau nu la munca ( aceste informatii trebuie sa existe scrise in decizia de concediere )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 65 alin 1 edy_psx edy_psx Buna ziua ,am si eu o problema pe care vreau sa v-o inmpartasesc i n speranta ca ma puteti ajuta , ieri 4.01.2010 am primit o instiintare scrisa prin care eram ... (vezi toată discuția)
Contestatie data deciziei de cocediere amya1808 amya1808 Este lovita de nulitate o decizie de concediere in baza art. 61 lit a Codul Muncii, comunicata prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, daca in ... (vezi toată discuția)
Despre decizia de concediere blanda blanda Va rog sa-mi dati un sfat! Cel de la personal a emis o decizie de concediere individuala conf. art.65 alin (1), care a respectat forma impusa de lege ... (vezi toată discuția)