avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Putina indrumare. Service esuat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Putina indrumare. Service esuat

Buna ziua,
Am nevoie de putina indrumare.
Am trimis pentru service 2 controllere HTC VIVE PRO ,( in garantie) echipament VR, la firma de la care le-am achizitionat vrpro.ro care are sediul in Bulgaria. Dupa 23 de zile mi-au venit inapoi fara a fi efectuat service-ul. Le-am expediat din nou prin DPD dupa ce am discutat prin e-mail cu ei, si dupa alte 45 de zile inca nu le-am primit inapoi. In timpul acesta le-am tot trimis e-mail-uri si i-am intrebat de starea produselor insa nu am primit inapoi nici un raspuns. (Nu au nr de telefon pe Romania). De cateva zile am contactat si dpd-ul dupa ce am verificat awb-ul si apar ca ar fi neridicate..inca nu am primit nici un raspuns nici din partea lor. VRPRO.RO cred ca nici nu s-au obosit sa le ridice deoarece din info awb apare ca ar fi fost vizitati de curier,( stiind ca trebuie sa le primeasca). Ma simt oarecum prostit ,au un comportament nejustificat si iresponsabil si pur si simplu isi bat joc, fiind foarte neprofesionista actiunea lor.
1- Vreau sa stiu daca aveau obligatia sa ridice coletul atata timp cat ei mi-au zis sa-l retrimit pentru garantie;
2- Ce se intampla daca nu imi mai gasesc coletul?
Cel mai recent răspuns: Tyto , utilizator 09:38, 10 Iulie 2021
Buna ziua,
Eu zic sa luati legatura cu dumnealor
[ link extern ] /

Tyto a scris:

Buna ziua,
Am nevoie de putina indrumare.
Am trimis pentru service 2 controllere HTC VIVE PRO ,( in garantie) ……

Au ridicat echipamentul de la curier acum 2 luni, insa nu l-au trimis la service.
Am cerut la htc prelungirea garantiei pe perioada cat echipamentul nu este la mine, si m-au refuzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda emag achitata online ancabotan ancabotan Am comandat un produs in valoare de 800 de lei, achitat online, de pe eMAG, vandut de un seller(magazin) international. Am plasat comanda in data de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pe un colet comandat on line. anabobyuta anabobyuta Bună ziua! Am si eu urmatoarea speță. In data de 21.11.2019 am primit un colet , o pompa de compresor, comandat de mine la firma XTRA SHOP. Coletul a fost ... (vezi toată discuția)
Problema service garantie smartphone deiucluj deiucluj Salut tuturor. Sa o luam cu inceputul. Am cumparat second-hand un telefon, HTC 510. Dupa cateva zile de folosire, am observat ca touchscreen-ul facea ... (vezi toată discuția)