Ati primit raspunsul mai sus...
Organizati o noua Adunare generala a proprietarilor, il demiteti pe actualul, alegeti altul si un alt comiteti, solicitati ajutorul unui contabil pentru o expertiza contabila sa vedeti exact situatia financiara a asociatiei si actionati in consecinta.
La adunarea generala sa fie prezent si un avocat pentru a face demersurile legale cat mai corect, sa nu spuna vechiul presedinte ca a fost demis nelegal...
Este vorba de instalatia sanitara din propria baie?
Daca da..., ce treaba are presedintele cum va amenajati dvs. baia, instalatiia sanitara...?!?
Cu cine sa organizez adunarea generala,daca doar eu, doi membri din comitet si inca un proprietar suntem impotriva acestor abuzuri financiare in primul rand si in al doilea rand acest presedinte isi depaseste atributiile cu mult.
Nu instalatia sanitara ci coloana de apa calda/rece vrea sa o schimbe, desi nimeni din bloc nu s-a plans de vreo problema cu ea, el justifica doar ca sunt mai vechi.
Atunci dvs., vecinul si cei din comitet contestati listele de plata, cereti acordul Adunarii generale pentru bugetarea si executarea lucrarii, cereti un audit financiar al asociatiei, chemati asociatia in instanta daca nu respecta legea...
Sunt sigur ca mai exista si alte persoane in imobil ce nu sunt de acord cu modul de lucru al presedintelui dar ezita sa faca ceva pentru a nu-l supara*...dar poate vor prinde curaj daca vad ca dvs. actionati, aveti castig de cauza si apoi mai sunt si datori la dvs. ( puteti cere plata cheltuielilor de judecata-onorariu avocat..., daca aveti castig de cauza in proces.... Aceste cheltuieli sunt platite de asociatie, de proprietari si nu cred ca le convina sa plateasca ca presedintele nu respecta legea si face fel de fel de manevre*...).
Fond reparatii
frezii
Buna ziua.La noi in bloc(4 etaje)s-au schimbat tevile de la calorifere de la parter la etajul patru ,fiecare proprietar platind individual mesterului ... (vezi toată discuția)
fond de reparatii
sorraine
buna seara.
o asociatie de proprietari poate functiona fara presedinte? la noi la asociatie presedintele si a dat demisia , s-a facut o sedinta pentru ... (vezi toată discuția)
Principiul majoritatii
simovi
Sunt proprietarul unui apartament in Timisoara. La o sedinta a asociatiei de proprietari, la care eu n-am putut participa, s-a hotarat schimbarea tevilor de ... (vezi toată discuția)