avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am decizie medicala pentru invaliditate gradul I ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am decizie medicala pentru invaliditate gradul I mai pot ...

Daca am decizie medicala pentru invaliditate gradul I mai pot folosi autorizatia RTE (semnare si supraveghere contracte in constructii)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:52, 28 Iunie 2021
Invaliditatea de gradul I este caracterizată prin pierderea totală a capacităţii de muncă şi a capacităţii de autoîngrijire.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionara cu pensie de invaliditate gr.ii, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca + pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire are dreptul la indemnizatie de handicap? piroska48 piroska48 avand pensie de invaliditate gr.II, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca+pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire, cu deficienta ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala GeorgetaAnca GeorgetaAnca Pensionarea medicala gradul III poate fi CU drept de munca si FARA drept de munca? Pe decizia mea medicala nu este specificat daca am sau nu drept de ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de grad iii la pensia de grad ii Diana Aurelia Diana Aurelia Buna ziua. Se poate trece de la pensia de invaliditate de grad III la pensia de grad II? tatal meu beneficiaza de pensia de handicap III dar intre timp boala ... (vezi toată discuția)