avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot primi dividende în perioada indemnizației de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot primi dividende în perioada indemnizației de creștere copil?

Bună ziua. Vă rog frumos să mă ajutați cu următoarele două informații:
1.pot primi dividende în suma de 27.000 lei, în perioada în care primesc indemnizație creștere copil? Venitul obținut îmi poate cauza pierderea indemnizației?
2. Doresc sa cedez părțile mele sociale dintr-o societate celuilalt asociat.Societatea a contractat un credit, bani care rămân în societate bineînțeles după retragerea mea. Eu mai am vreo responsabilitate legală față de bancă, legata de acest credit?
Vă mulțumesc frumos anticipat.
O zi plăcută.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 28 Iunie 2021
Puteti primi dividende în suma de 27.000 lei, în perioada în care beneficiati de indemnizația pentru creșterea copilului.

Insa pentru un raspuns concludent, puteti intreba si la ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În cazul cesiunii părților sociale, mai am vreo responsabilitate fata de creditele contractate de societate ? Ana Corina P Ana Corina P Bună ziua. Va rog mult sa ma ajutați cu următoarea informație. Doresc sa cedez părțile mele sociale dintr-o societate celuilalt asociat.Societatea a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru angajat care este si asociat intr-o companie OanaTrufin OanaTrufin Buna ziua, sunt angajata a unei companii de mai mult de 12 luni si sunt asociat intr-o alta companie. In luna mai intru in concediu crestere copil si as vrea ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)