avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Locuiesc la curte si, pentru a obtine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Locuiesc la curte si, pentru a obtine autorizatia de construire, ...

Buna! Locuiesc la curte si, pentru a obtine autorizatia de construire, a trebuit sa imi dau aprobarea pentru a se face strada pe o suprafata din terenul meu. Cu alte cuvinte, primaria nu a avut in plan o strada atunci cand a impartit terenurile, eu am cumparat terenul integral si a trebuit sa imi dau acordul sa se toarne asfalt pe pamantul pe care eu l-am cumparat. Mentionez ca nu l-am cedat, deci platesc impozit pe el. Intr-o zi m-am trezit cu un trotuar in fata portii. Pentru asta nu mi-am dat acordul, nu am fost instiintata. Acum ma trezesc cu amenda ca parchez pe trotuarul pentru care nu am aprobat nimic, deci teoretic trebuiau sa imi ocoleasca terenul cu el, dar mi se spune ca pot sa parchez pe mijlocul strazii, ca nu sunt semne de circulatie aici. Deci, daca eu platesc impozit pe aceasta suprafata, inseamna ca aceasta imi apartine, deci pot parca masina acolo, corect?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:35, 28 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Corect!
atacati in instanta procesul verbal de amenda.
Da, prin proces se poate rezolva dar va fi unul dificil.
Dreptatea este de partea dvs. dar se spune de către unii ca, în România justitia umbla cu capul spart.
Mare atenție deoarece cei care au procese de acest fel au aceasta parere...

Claudiu Lascoschi
BUCUREȘTI
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de ... cetatean.roman90 cetatean.roman90 Buna ziua, Locuiesc la bloc nou intr-un cartier rezidential de case. Mai exact este un bloc cu 2 etaje inconjurat de case. Blocul are parcari construite de ... (vezi toată discuția)
Pot parca pe strada? Corina271 Corina271 Buna seara? Pot parca pe strada dar sa depasesc putin in fata gardului vecinei fara sa blochez nimic? Ca ma tot cert cu ea spunandu-mi ca nu e drum public si ... (vezi toată discuția)
Probleme teren cu canalizarea AndreiChivu AndreiChivu Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu niste sfaturi.Este vorba despre casa parinteasca si terenul aferent acesteia. Terenul avea deschidere la 2 strazi ... (vezi toată discuția)