avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... am fost exmatriculat in anul 2 pentru ca nu am putut ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

am fost exmatriculat in anul 2 pentru ca nu am putut sa-mi achit ...

am fost exmatriculat in anul 2 pentru ca nu am putut sa-mi achit taxele si nu am avut posibilitatea sa semnez contractul de studii.Ce pot face pentru a-mi continua studiile?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:52, 29 Iunie 2021
Intrebati universitatea, poate va puteti reinmatricula/reinscrie in anul II...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Student, facultate cu taxa dodorel62 dodorel62 Am un baiat care este student 2 in anul la forma invatamant cu plata si aceasta plata trebuie platita in valoare de 40 milioane si in 3 rate. Daca platesc ... (vezi toată discuția)
Pot fi data in judecata pentru neplata unei rate de catre universitate? Julia24 Julia24 Buna ziua. Va scriu in cadrul acestui topic desi nu sunt sigura daca am postat corect si rog administratorii forumului sa ma scuze daca cumva am postat ... (vezi toată discuția)
Despre exmatriculare facultate... zapata_29 zapata_29 Sunt student la Universitatea Ovidius Constanta.De curand am fost prins copiind la un examen.Mie imi este teama de a nu fi exmatriculat,datorita acestui ... (vezi toată discuția)