avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o întrebare, dacă este posibil sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o întrebare, dacă este posibil sa primesc un ...

Bună ziua, am o întrebare, dacă este posibil sa primesc un răspuns pentru o situație in care mă aflu in acest moment.
Mama mea este bolnava cu diagnostic Alzheimer cu demență severă din 2014 cu insotitor, atunci am găsit o doamna care a grijit de ea până anul trecut când aceasta a decedat. De atunci mama este la noi, am facut transferul dosarului, buletinul pe adresa noastră, am facut demersurile in instanță pentru curatela, mai am foarte putin timp până obtin decizia. Între timp aflu ca unul dintre frati are adresă in buletin pe locuința mamei, aceste a profitat de boala ei si are acum adresa acolo, însă nu locuiește acolo, e stând in alt oraș in chirie.
Fiind la 300 de km distanță, am aflat de la vecini că a început sa vândă tot din casa mamei fără acordul nostru. Cum putem opri această situație, in condițiile in care încă nu am decizia judecătorească in mână.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Procedura pentru a instaura curatela at_1970 at_1970 Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Asistentul personal locuieste impreuna cu bolnavul? Alaen Alaen Buna ziua! Se poate ca asistentul personal sa nu locuiasca impreuna cu bolnavul? Adica ziua sa faca cumparaturile, sa spele bolnavul sa faca mancare etc, dar ... (vezi toată discuția)
Alzheimer, sau nu? Fiumodel Fiumodel Nu, nu este un subiect pur medical. Mama mea de 84 de ani, are in anumite imprejurari tremuraturi care au dus la concluzia medicala de Alzheimer. Recent, a ... (vezi toată discuția)