avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua la o pensie cu handicap accentuat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua la o pensie cu handicap accentuat revizuibil se poate ...

Bună ziua la o pensie cu handicap accentuat revizuibil se poate acorda un credit pentru o masina în valoare de 4000 euro? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:11, 30 Iunie 2021
Daca va incadrati cu veniturile, puteti accesa acest credit.
Nu stiu unde trebuie depus dosarul cu cerere, daca la la dgaspc sau anph, sa vedeti daca va aproba sa plateasca statul dobanda.

(1) Persoanele adulte cu handicap grav și accentuat pot beneficia de credit a cărui dobândă se suportă din bugetul de stat, prin bugetul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Handicap, pentru achiziționarea unui singur mijloc de transport și pentru adaptarea unei locuințe conform nevoilor individuale de acces, cu condiția plății la scadență a ratelor creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea nr. 448 din 18 decembrie 2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap negri87 negri87 SECTIUNEA a 7-a Facilitati Art. 25. - (1) Persoanele adulte cu handicap grav si accentuat pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta din bugetul ... (vezi toată discuția)
Credite pentru persoane cu handicap grigstav grigstav Buna ziua, Persoanele cu handicap grav pot beneficia de credit a carui dobanda se suporta de ;la bugetul de stat prin bugetul AUTORITATII NATIONALE ... (vezi toată discuția)
Imprumut pentru persoane cu dizabilitati Margareta666 Margareta666 Buna ziua! Sunt incadrata in gradul II de invaliditate(am un picior mai scurt:\">). Am aflat de la un coleg nevazator(cu gradul I)ca pot beneficia de un ... (vezi toată discuția)