avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua.am un pasaport biometric si pe coperta lui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua.am un pasaport biometric si pe coperta lui din spate ...

buna ziua.am un pasaport biometric si pe coperta lui din spate o hartie lipita cu un cod de bara.am vazut ca e deteriorata si stearsa nu se vede .e o problema la aerport ssu vama ? e grav?sau pot calatori.restul pasaportul e intact.multumesc.
?
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:04, 1 Iulie 2021
puteți călători.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasapoarte BO BO va rog sa-mi explicati cum e cu legea pasapoartelorcu cip.se vor elibera pasapoarte simple(fara cip) pe un anumit termen? si care sunt conditiile? (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)
O mica intrebare- conditii calatorie moldova mirongalina123 mirongalina123 Sunt cetatean Roman sunt stabilit in Italia nu am pasaport si vreau foarte mult sa fac o vizita in Republica moldova acolo unde se afla fratele meu care este ... (vezi toată discuția)