avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, As dori sa o iau cu mine in vacanta in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, As dori sa o iau cu mine in vacanta in Bulgaria pe ...

Buna ziua,
As dori sa o iau cu mine in vacanta in Bulgaria pe nepoata mea care are 12 ani.Parintii ei sunt casatoriti ,dar tatal lucreaza inGermania ,deci nu imi poate face procura decat mama fetei.Este suficient,sau trebuie procura de la ambii parinti?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 05:24, 1 Iulie 2021
Buna ziua,
Trebuie procura si de la tatal ei.
Vedeti pct. 4
[ link extern ]
Acordul la călătorie trebuie exprimat și de tatăl minorei. Declarația o poate da și la consulatul României în străinătate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt calatoria minorului flr_florentina flr_florentina buna ziua,am o intrebare sotul meu are o fetita din prima casatorie care este la mama ei ele locuind in italia,sotul meu vrea sa aduca fetita in tara pe ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt a scoate un minor din tara luizaizza luizaizza Ma aflu in spania cu sotul meu.in tara am o fetita de 6 ani.ce acte trebuie sa trimitem noi din Spania ca sa o poata aduca unul din bunici? (vezi toată discuția)
Calatoria in strainatate cu un minor michaitza michaitza Buna tuturor! Sunt Mihaela si sunt casatorita cu un cetatean strain (egiptean). Acum sunt in Romania si sunt insarcinata iar in decembrie voi deveni mamica. ... (vezi toată discuția)