avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum se inregistreaza in contabilitate factura si ce ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum se inregistreaza in contabilitate factura si ce obligatii declarative sunt?

Buna ziua,
Sunt freelancer , PFA impus in sistem real , platitor de TVA prin depasire plafon .
Platforma Upwork emite in numele meu o factura de comision (service fee ) catre fiecare client cu TVA taxare inversa.
Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta factura si ce obligatii declarative sunt ?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iunie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa prestari servicii freelancing / depasire plafon tva dorincornea dorincornea Am un PFA la norma de venit (cod CAEN 6202) si prestez servicii de consultanta IT exclusiv printr-o platforma online de intermediere pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate freelancing ContSters426943 ContSters426943 Buna seara, Ma puteti ajuta si pe mine cineva cu un raspuns ? Doresc sa lucrez ca freelancer pe site-uri gen Upwork, Freelancer etc.. , o sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Colaborare persoana juridica cu platforma upwork lucian_crb lucian_crb Salut! Nu stiu daca pana acum s-a mai intalnit cineva cu aceasta problema, dar sper ca cineva de aici sa ma poata ajuta. De ceva timp desfasor activitate ... (vezi toată discuția)