avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt prof dr din 2009.In 2010 am obtinut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt prof dr din 2009.In 2010 am obtinut gradul I ...

Buna ziua! Sunt prof dr din 2009.In 2010 am obtinut gradul I pe baza doctoratului si in urma unei inspectii.Am si certificat de gradul I pe care scrie ca l am obtinut in urma examenelor si am si diploma de dr, ordinul de obtinere semnat de ministru si procesul verbal de la inspectie.Cum pot ei sa ne taie acum sporul de dr?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:12, 1 Iulie 2021
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sau diploma bryan bryan pentru acordarea sporului de 15% de doctorat trebuie diploma sau e de ajuns si o adeverinta din care rezulta acest lucru( am inteles ca ptr. eliberarea ... (vezi toată discuția)
Ordin de chemare a rezervistilor marcel_ladar marcel_ladar in baza art.26 din L 355/2009 am acest ordin de chemare. mentionez ca nu sunt si nu am fost cadru militar si am gradul de sg.maj. cl a I-a. sunt nascuta in ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)