avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ordin de chemare a rezervistilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ordin de chemare a rezervistilor

in baza art.26 din L 355/2009 am acest ordin de chemare.
mentionez ca nu sunt si nu am fost cadru militar si am gradul de sg.maj. cl a I-a. sunt nascuta in ianuarie 1962.
Pana la ce varsa maxima , ptr. femei, pot fi mentinuta in aceasta ipostaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 2 Octombrie 2018
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt prof dr din 2009.in 2010 am obtinut gradul i ... Mihaela  Constantinescu Mihaela Constantinescu Buna ziua! Sunt prof dr din 2009.In 2010 am obtinut gradul I pe baza doctoratului si in urma unei inspectii.Am si certificat de gradul I pe care scrie ca l am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as dori sa obtin livretul militar al bunicului meu. ... yoda_12 yoda_12 buna ziua a-si dori sa obtin Livretul Militar al bunicului meu. Cum ar trebui sa procedez? cu stima (vezi toată discuția)
Copil in intretinere comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Am un salariat al carui copil implineste 18 ani in ianuarie, este inca elev, il scot sau nu de la calculul deducerii personale ? daca il mentin, ... (vezi toată discuția)