avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua as dori sa obtin Livretul Militar al ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua as dori sa obtin Livretul Militar al bunicului meu. ...

buna ziua a-si dori sa obtin Livretul Militar al bunicului meu.

Cum ar trebui sa procedez?

cu stima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:04, 5 Februarie 2022
Livretul militar nu este transmisibil si nu se depune undeva (eventual la Centrul militar judetean) cand persoana iese din evidenta pe motiv de varsta sau dupa decesul titularului.
Hallo domul Popa, mulțumesc pt raspuns. deci eu ca nepot aș avea dreptul sa optin livretul militar. bunicul meu nu mai trăiești. ce documente sunt necesar pt a obține livret ul militar?
cu stima.
Nu aveti de unde sa-l obtineti. Nu exista duplicat. Cititi cu atentie mesajul meu anterior.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți aceste discuții
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 105/1999,completată și modificată de legea 154/2021 RazvanPrisecaru RazvanPrisecaru Buna ziua, Legat de legea : OUG nr. 105/1999 , aprobată prin Legea nr. 189/2000, privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate de către ... (vezi toată discuția)
Livret militar CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Am un copil minor al cărui tata a decedat Doresc sa ii fac pensie de urmaș si casa de pensii îmi cere pe lângă alte acte si livretul militar al ... (vezi toată discuția)
Duplicat certificat deces bunica decedata cu multi ani in urma livisa livisa Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum se poate obtine un duplicat al certificatului de deces al bunicii, de catre un nepot. Este necesar pentru ... (vezi toată discuția)