avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am inteles ca pot urgenta rezultatul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am inteles ca pot urgenta rezultatul analizelor de ...

Buna ziua, am inteles ca pot urgenta rezultatul analizelor de la INML pt conducerea sub influența substanțelor psihoactive !!!!! am inteles ca rezultatele vin la politie si ei te suna sa ti le dea , intrebarea mea este declarația se poate da dupa aflarea rezultatelor ? Sau cum este procedeul ? Multumesc
Trebuie sa solicitati organului de up, sa platiti contravaloarea buletinului de analiza toxicologica. In functie de situatia de fapt, se va solicita o expertiza care sa stabileasca daca la momentul depistarii, va aflati sub influenta substantelor psihoactive.
Pentru celeritate si pentru o aparare eficenta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc in sistem la volan Alex_al Alex_al Buna ziua, Acum o luna de zile am fost oprit in timp ce eram la volan si mi s-a facut testul pentru substante unde a iesit THC pozitiv. Am fost dus la inml ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in data de 03.07.2021 am fost depistat de dupa testarea ... sebastianboz sebastianboz Buna ziua, In data de 03.07.2021 am fost depistat de un agent de Politie dupa testarea cu aparatul Drug Test cu substanta Cannabis cand mai erau 23 de ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza???? NICOLE M NICOLE M Buna seara. Va scrie o mama disperata. Fiului meu de 26 de ani I a fost supendat permisul ca urmare a consumului de substante interzise. Dosarul a ajuns de la ... (vezi toată discuția)