avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Buna ziua! Ma intereseaza daca este posibil ca intr-o ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Buna ziua! Ma intereseaza daca este posibil ca intr-o societate ...

Buna ziua! Ma intereseaza daca este posibil ca intr-o societate comerciala postul de consilier juridic sa fie subordonat postului de sef contabil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: belakompot , utilizator 09:38, 2 Iulie 2021
Buna ziua. Intr-o societate comerciala, administratorul este cel care stabileste organigrama societatii, precum si scara ierarhica. Consilierul juridic are statutul de salariat, iar conform Codului muncii (a ROI, si a Fisei postului) salariatul este subordonat angajatorului sau.
Da, intre timp am vazut ca au mai existat intrebari asemanatoare, cu raspuns. Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama consilier juridic Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , am si eu o problema , lucrez la o fundatie iar in organigrama am observat ca consilierul juridic e trecut sub directorul financiar. Adica ... (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)
Relatie subordonare iRazvan91 iRazvan91 Buna ziua, As dori sa stiu daca in lipsa unei fise de post, organigrama tine locul acesteia in ceea ce priveste relatiile de subordonare? Pentru ca de ceva ... (vezi toată discuția)