avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,aseară am parcat mașina în fața ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,aseară am parcat mașina în fața blocului,și,probabil ...

Buna seara,aseară am parcat mașina în fața blocului,și,probabil că nu a ținut frînă de mina,mașină a plecat de pe loc și a lovit puțin mașină din fata.Eu am parcat pe le 21 și pe la 23 a și a sunat vecini la mine ,dar nu știu cine a chemat poliția,.A venit politia a constatatsi a zis sa mă duc dimineața la poliție.Acum vecini nu vrea să depună reclamație și nu vrea să meargă la poliție.Masina o repar imediat,e vorba de vreo 200 lei,a zis că dacă mergem la politie îmi pune amenda.Problema este că eu sunt obligat să declar accidentul?In termen de 24ore???
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 10:41, 2 Iulie 2021
Daca el declara accidentul si dvs nu, o patiti. Va ia si carnetul.
Mai bine declarati-l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu o masina declarata furata VasilcoviciAnamaria1986 VasilcoviciAnamaria1986 Buna ziua, am o problema- poate ma puteti ajuta cu un sfat. Duminica dimineata mi-am gasit masina busita in parcare (locul meu de parcare pe care il platesc la ... (vezi toată discuția)
Lovire masina liviu817 liviu817 buna ziua. am urmatoarea problema : am parcat masina pe prima banda de circulate, pe un bulevard mare din bucuresti, blocand o masina parcata regulametar ... (vezi toată discuția)
Masina avariata in parcare. cosmar... jidanu jidanu Buna dimineata, am o problema care ma sperie in acest moment. Aseara au venit la mine la usa doi indivizi care sustin ca le-am lovit masina in parcare. Le-am ... (vezi toată discuția)