avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata in parcare. Cosmar...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata in parcare. Cosmar...

Buna dimineata, am o problema care ma sperie in acest moment. Aseara au venit la mine la usa doi indivizi care sustin ca le-am lovit masina in parcare. Le-am spus ca nu sunt eu, ca nu am miscat masina de o saptamana si culmea, dimineata cand am plecat la munca am constat ca mi s-a furat bateria de pe masina (o dacie). Sotul s-a certat cu ei si acestia au plecat. Eu m-am dus la circa de politie si am depus o declaratie pentru ca mi s-au parut suspecti. Ma gandeam ca vor sa stoarca bani de la noi. Peste doua ore s-au intors 7 persoane si au chemat si politia pentru scandal in trafic (cu dacia mea parcata, plina de praf si fara baterie). Problema mea e ca acum 4 luni sotul a avut un accident, cineva din spate l-a lovit usor in spate si bara de protectie arata ca si cum ar fi primit un pumn. Sotul nu a fost la politie si l-a lasat pe om sa plece (acum imi dau seama ce prostie si la ce se poate ajunge) si acesti indivizi sustin ca asta este dovada lor. Nu am facut nicio reconstituire, eu nu am vazut masina lor dar sotul spune ca arata zgariata. Doamna de la politie m-a invatat ce sa le spun si eu i-am rugat sa plece, sa mearga la biroul de accidente si acolo sa dea declaratii si lucrurile s-au linistit. Groaza mea este ce urmeaza.... El se poate duce cu 7 martori (erau o adevarata gasca de cartier) sa declare ca eu l-am lovit si politia ii crede... Se fac cercetari mai amanuntite, reconstituirea accidentului? Traiesc un cosmar! Dati-mi un sfat va rog...

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 19 Octombrie 2012
Faceti dovada cu martori ca vehiculul nu a fost in trafic ,nu a fost deplasat de la locul de parcare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Alynamycina Alynamycina Buna Ziua,am o problema legata de un accident care sa produs chiar in parcarea de la blocul unde locuiesc.Eu si sotul meu,eram in masina si vroiam sa plecam in ... (vezi toată discuția)
Accident usor de masina dex20 dex20 Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are ... (vezi toată discuția)
Accident rutier andreea_bc andreea_bc In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)