Buna Ziua,am o problema legata de un accident care sa produs chiar in parcarea de la blocul unde locuiesc.Eu si sotul meu,eram in masina si vroiam sa plecam in oras,langa noi un lat domn care se pregatea sa plece.Cand sotul a vrut sa iasa din parcare a iesit si acel domn iar sotul l-a lovit in spoiler in fata.Nu l-a lovit rau doar ia zgariat un pic masina,iar problema este urmatoarea:Domnul acela a zis ca nu vrea asigurarea ci sa mearga la un service sa io faca.Sotul a fost de acord si am plecat impreuna catre un service.La primul service nu au cazut de acord si am plecat catre un altul,aici a ramas ca astazi domnul acela sa se duca cu masina sa io faca.Baiatul de la service a zis sa revina peste 2 ore ca intervenise ceva.Domnul sa suparat si a plecat la politie unde a declarat ca sotul a fugit de la locul accidentului.La politie ii sa spus sotului ca i se va lua permisul,pt ca a parasit locul accidentului.As vrea sa stiu ce se poate intampla daca eu voi da declaratie ca a mintit domnul acela,ca sotul nu a fugit de la locul accidentului si daca ii vor lua permisul de conducere.Va multumesc.
puteti sa-i faceti plangere penala respectivului ,aveti vreun alt martor?trebuie sa se faca cercetari,nu i-l ridica asa doar ca vrea acel domn,consultati un avocat
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Accident usor de masina
dex20
Am avut un accident usor. Am parcat masina la un supermarket. Proprietarul masinii de langa mine ma astepta la plecare pe motiv ca i-as fi zgariat masina. Are ... (vezi toată discuția)
Accident usor
Teodoradr11
Buna seara ,
In urma cu cateva ore am avut un accident rutier doar cu daune materiale (fara victime) in care nu am fost vinovatul , deoarece mergeam pe ... (vezi toată discuția)