avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine ...

Buna seara
as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine prima de instalare pt cei veniti din strainatate. La primaria de care apartin? Nu am reusit sa gasesc pe internet aceasta informatie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:21, 2 Iulie 2021
La AJOFM - Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca in raza careia aveti domiciliul din România sau la noul domiciliu ori noua reședință, după angajarea în localitatea de domiciliu ori reședință sau în localitățile învecinate acesteia.
Ultima modificare: Vineri, 2 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua . cum pot aplica pt prima de instalare . am lucrat ... Loredana6 Loredana6 Bună ziua . Cum pot aplica pt prima de instalare . Am lucrat în Marea Britanie 5 ani împreună cu soțul meu . Ne am stabilit reședință eu am un loc de ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj miky3110 miky3110 Buna seara! As dori si eu o informatie,va rog.Unde trebuie sa-mi depun dosarul de somaj daca firma unde lucrez are sediul in Bucuresti iar domiciliul meu este ... (vezi toată discuția)
Student la prima angajare, mi-am găsit un loc de muncă la peste 50 km distanță de domiciliu. pot beneficia de primă de angajare? KSA1996 KSA1996 Buna ziua, sunt student proaspat absolvent(pana acum 2 luni), nu am lucrat in Romania pana in prezent. Mi-am gasit un loc de munca la peste 50km distanta de ... (vezi toată discuția)