avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dosar somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dosar somaj

Buna seara! As dori si eu o informatie,va rog.Unde trebuie sa-mi depun dosarul de somaj daca firma unde lucrez are sediul in Bucuresti iar domiciliul meu este in alta localitate in care firma a avut punct de lucru dar l-a inchis.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 00:24, 24 Iulie 2009
Dosarul il veti depune la AJOFM in raza teritoriala a careia se afla adresa Dvs. de domiciliu.
Dosarul trebuie depus,astfel cum a scris si colega mea de site. la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca, din locatlitatea unde aveti domiciliul
Contrazic pe colegii mei, dosarul il depuneti la Agentia Locala pentru Ocuparea Fortei de Munca pe raza careia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine ... Mai123 Mai123 Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine prima de instalare pt cei veniti din strainatate. La primaria de care apartin? Nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Unde depun cererea pentru a beneficia de indemnizatie de somaj? broscuta84 broscuta84 Buna ziua In cazul in care domiciliu in buletin este in mures si eu am lucrat la o firma din bucuresti pot sa imi depun actele pentru somaj in sectorul unde ... (vezi toată discuția)
In ce localitate ma inregistrez la ajofm ??? doreeana doreeana Buna seara! Imi puteti spune va rog, daca eu am domiciliu stabil in Hunedoara, si am lucrat in Cluj, si am flotant pe Cluj, si doresc sa obtin un loc de ... (vezi toată discuția)