avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua . Cum pot aplica pt prima de instalare . Am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua . Cum pot aplica pt prima de instalare . Am lucrat ...

Bună ziua . Cum pot aplica pt prima de instalare . Am lucrat în Marea Britanie 5 ani împreună cu soțul meu . Ne am stabilit reședință eu am un loc de munca ,soțul încă nu și am vrea sa aplicam pt aceasta prima însă nu exista nicio informație concreta unde poți aplica . Peste tot sunt explicate doar condițiile.
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 4 August 2021
Actele se depun la AJOFM - Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din raza domiciliului din România sau al noului domiciliu ori noi reședințe, după angajarea în localitatea de domiciliu ori reședință sau în localitățile învecinate acesteia.

Atentie : localitatea în cauză să fie inclusă în planul național de mobilitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine ... Mai123 Mai123 Buna seara as dori sa stiu unde se depun actele pentru a obtine prima de instalare pt cei veniti din strainatate. La primaria de care apartin? Nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)
Primesc prima de instalare? Valentin64 Valentin64 Sunt șomer neindemnizat in Reșița jud Caras Severin. Dacă mă angajez și îmi stabilesc reședința la București primesc Prima de instalare? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Buna , as vrea sa ma intorc in tara de tot am 11 aani de strainatate ... dama cu flori dama cu flori BUNA , AS VREA SA MA INTORC IN TARA DE TOT AM 11 AANI DE STRAINATATE SI AS VREA SA STIU UNDE SI CE ACTE TREBUIE SA DEPUN PT A BENEFICIA DE LEGEA 76/2002. ... (vezi toată discuția)