avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua îmi Spune-ți și mie va rog frumos dacă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua îmi Spune-ți și mie va rog frumos dacă am fost ...

Buna ziua îmi Spune-ți și mie va rog frumos dacă am fost condamnat cu amenda 3000 de lei pt conducere cu permisul suspendat mi se va anula permisul?mentionez caci permisul mi-a foat restituit și pe perioada cât m-am judecat nu am avut dreptul dea conduce suspendat chiar și in momentul de fata am dreptul dea conduce
Vi se anuleaza, aveti dreptul sa mergeti la examen pentru un alt permis in termen de 6 luni de la achitarea amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel dosar penal alcoolemie florin992 florin992 Buna ziua, In data de 29.01.2015 am fost condamnat la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 3000 lei plus 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către ... (vezi toată discuția)
Alcool 1,09 in etilotest ion_daniel ion_daniel Buna ziua, mi-a iesit in etilotest 1,09 m-au luat la spital pentru a mi se recolta probe biologice, a treia zi am fost sa platesc probele ca sa nu astept mult, ... (vezi toată discuția)
Permis auto elena_71e elena_71e Buna ziua!Am o ruda care este inculpat intr-un proces de vatamare corporala din culpa in accident de circulatie, victima a primit 56 zile de ingrijiri ... (vezi toată discuția)