avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am plecat de la ultimul loc de munca fără ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am plecat de la ultimul loc de munca fără preaviz...mi am depus ...

Am plecat de la ultimul loc de munca fără preaviz...mi am depus cererea de demisie si atat...se poate să nu mi se plătească zilele rămase?...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:19, 3 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.
Astfel, angajatorul este obligat sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata in totalitate a salariului la incetarea cim Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Problema in sine este neplata totala a salariului..Am fost angajat si am depus cererea de demisie cu preaviz in data de 2 mai, avand preavizul pana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire, prietenul meu si-a dat demisia de ... Ana Gheorghiu Ana Gheorghiu Buna ziua, Am o nelamurire, prietenul meu si-a dat demisia de la job, iar el lua salariu cu avans si lichidare , Acum intrebarea mea este daca el deja a ... (vezi toată discuția)