avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua este vreo lege in care tatal care este in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua este vreo lege in care tatal care este in ccc poate ...

Buna ziua este vreo lege in care tatal care este in ccc poate prelungi pentru astm bronsic alergic,multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 3 Iulie 2021
Nu exista niciun text de lege in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic adribb8 adribb8 Buna! Urmeza sa imi prelungesc co de crestere a copilului de la 2 la 3 ani, datorita unei afectiuni usoare - astm bronsic- a copilului, care se incadreaza in ... (vezi toată discuția)
Modificare decizie prelungire ccc Nineta Belciug Nineta Belciug Buna ziua! Am optat pentru ccc până la 2 ani,dar fetita are astm bronsic si am facut dosar de handicap si vreau sa prelungesc ccc până la 3 ani...mentionez ... (vezi toată discuția)
Astm bronșic alergic- handicap Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va rog sa îmi transmiteți ce demersuri se fac in vederea încadrării in grad de handicap (cu tot ceea ce presupune acest lucru), a unei persoane ... (vezi toată discuția)