avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Am o situatie foarte confuza. Urmeaza sa fiu angajata ca si director de magazin insa nu am bac-ul. Detin certificat de absolvire liceu fara diploma de bacalaureat. Am lucrat cativa ani la franciza companiei intr-o alta tara si mai apoi am fost recomandata pentru post in Romania. Dupa interviu am fost acceptata. In cv este mentionat liceul dar ma gandesc sa nu pierd postul deoarece nu am bacalaureatul.Nu sunt la curent cu regulile din tara, unde am lucrat inainte am fost promovata si studiile nu au fost importante ci experienta. Urmeaza sa trimit documentele de dosar personal unde voi pune si certificatul de absolvire liceu dar ma gandesc sa nu fie probleme. O lamurire in acest sens ar fi de mare ajutor.
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2021
Anamaria84Ibrahim, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:46, 4 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Director magazin - Nivelul de instruire: nedefinit de COR; in functie de alte reglementari

Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.
Modalitatile in care urmeaza sa se realizeze verificarea sunt stabilite in contractul colectiv de munca aplicabil, in statutul de personal - profesional sau disciplinar - si in regulamentul intern, in masura in care legea nu dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Probleme act calificare sebastianbugan sebastianbugan Buna ziua. Sunt absolvent al unui liceu industrial cu profil electrotehnic din anul 1986,cu diploma bacalaureat. La momentu absolvirii, liceul respectiv nu ... (vezi toată discuția)
Studii medii radu577 radu577 Buna seara, Va adresez respectuoasa rugaminte de a ma ajuta in urmatoarea problema: O cunostinta apropiata doreste sa candideze pentru ocuparea unui post de ... (vezi toată discuția)