avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune auto datorita drumului de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune auto datorita drumului de servitute

Drumul privat de servitute al cartierului in care locuiesc nu este intretinut si mi-am stricat de 2 ori masina in el. Odata, din cauza unui fier beton iesit mi-am perforat o anvelopa si alta data, alt fier beton iesit mi-a rupt izolarea fonica de sub masina.

Exista vreun avocat de drept civil care ar fi dispus sa ma reprezinte in instanta pentru aceasta speta?
Buna ziua,
Avocati sunt destui.
Ramane de vazut daca merita din punctul dvs. de vedere sa suportati toate cheltuielile. Trebuie sa analizati in raport de daunele produse precum si in raport de imprejurarea daca exista sau nu si in sarcina dvs. obligatia de a intretine drumul de servitute.
Trebuie analizate multe aspecte. In acest sens, ar fi indicat, sa contactati un avocat, din localitatea dvs., pentru o consultatie juridica, in cadrul careia vor fi analizate toate aspectele, inclusiv cele aratate mai sus.
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2021
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema servitute de trecere magyari magyari Acum aproximativ 2 ani ne-am construit o casa, intr-o zona rezidentiala. Atunci ni s-a promis ca drumul din fata casei va fi proprietatea comuna a celor 4 ... (vezi toată discuția)
Parcare pe cota indiviza loredanan21 loredanan21 Ce putem face daca cineva parcheaza pe locul nostru de parcare pe un drum de servitute din care avem cota indiviza 30% si pentru care am platit atat la ... (vezi toată discuția)
Ce specifica legea? euiulian euiulian Buna ziua, Am pe proprietatea mea o antena Telekom cu 150 mp aferenti inchiriati. In aceasta saptamana, au fost cei de la intretinere si au lucrat dar, au ... (vezi toată discuția)