avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ...

Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ani, de catre angajator care a refuzat sa mi o restituie astfel fiind nevoit sa lucrez cu contracte de colaborare. In urma unor discutii la oficiul fortelor de munca, inspectorul care se ocupa de firma respectiva (si cu care se cunostea patronul) la anunțat pe acesta si am reușit să o recuperez și să o predau firmei unde urma să mă angajez. La firma care mi-a blocat cartea am fost angajat atenție - 1 zi!!!!! Cui ma pot adresa pentru a mi recupera ani de vechime? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 6 Iulie 2021
Carnetul de munca unde se afla in prezent si despre ce perioada faceti referire la "anii de vechime" ?
Buna ziua, cartea de munca este in posesia mea, mi a fost eliberata după ce firma unde lucrez a trecut o in sistem electronic, cât despre anii pierduti vă pot spune exact după ce verific dar cred că minim 6 .Va mulțumesc pentru interes.
Reveniti cu detalii despre acea perioada ...
Buna ziua, perioada la care mă refer este cuprinsă între 01.09.1997 data angajarii pe perioadă nedeterminata in baza unui contract de munca inscris la ITM București la 21.08.1997 și 01.06.2006 cind am reușit să mi recuperez cartea de munca și sa mă angajez legal in altă parte. In data de 01.07.1997 mi sa desfacut contractul de munca (fără stirea meal) cf. art. 129 inscrisa în cartea de munca ca decizia nr 2 din data de 04.04.2000 sau 2003(scrisul este ilizibil). Deci pentru o zi de angajare, a trebuit să lucrez 9 ani fără carte de munca și am pierdut mulți ani de vechime pe care nu i mai pot recupera de aceea as vrea să mă adresez unei instante dacă credeți că am șanse. Vă mulțumesc pentru bunăvoință.
Daca v-ati angajat din 01.09.19977 , nu avea cum sa va fie incetat c.i.m. in 01.07.1997 ... poate tot 01.09.1997

Ati solicitat la ITM o reverificare a perioadei ?

Alte discuții în legătură

Aș putea găsii pe cineva din bucurești să se ocupe contra ... ClaudiuMarian78 ClaudiuMarian78 Aș putea găsii pe cineva din București să se ocupe contra cost și prin împuternicire să i-mi elibereze și mie adeverințe de vechime în munca de la ... (vezi toată discuția)
Problema carte de munca AndreiMIT AndreiMIT Buna ziua, Incerc sa aflu ce s-a intamplat cu cartea mea de munca, in anul 2007 m-am angajat la o firma de paza aveam aproximativ 19 ani, nu mai retin daca ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca tiuta tiuta BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM ... (vezi toată discuția)