Buna ziua, cartea de munca mi a fost blocata timp de mai multi ani, de catre angajator care a refuzat sa mi o restituie astfel fiind nevoit sa lucrez cu contracte de colaborare. In urma unor discutii la oficiul fortelor de munca, inspectorul care se ocupa de firma respectiva (si cu care se cunostea patronul) la anunțat pe acesta si am reușit să o recuperez și să o predau firmei unde urma să mă angajez. La firma care mi-a blocat cartea am fost angajat atenție - 1 zi!!!!! Cui ma pot adresa pentru a mi recupera ani de vechime? Vă mulțumesc
Buna ziua, cartea de munca este in posesia mea, mi a fost eliberata după ce firma unde lucrez a trecut o in sistem electronic, cât despre anii pierduti vă pot spune exact după ce verific dar cred că minim 6 .Va mulțumesc pentru interes.
Buna ziua, perioada la care mă refer este cuprinsă între 01.09.1997 data angajarii pe perioadă nedeterminata in baza unui contract de munca inscris la ITM București la 21.08.1997 și 01.06.2006 cind am reușit să mi recuperez cartea de munca și sa mă angajez legal in altă parte. In data de 01.07.1997 mi sa desfacut contractul de munca (fără stirea meal) cf. art. 129 inscrisa în cartea de munca ca decizia nr 2 din data de 04.04.2000 sau 2003(scrisul este ilizibil). Deci pentru o zi de angajare, a trebuit să lucrez 9 ani fără carte de munca și am pierdut mulți ani de vechime pe care nu i mai pot recupera de aceea as vrea să mă adresez unei instante dacă credeți că am șanse. Vă mulțumesc pentru bunăvoință.