avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, există vreo lege care sa îmi interzică ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, există vreo lege care sa îmi interzică să am ...

Bună ziua, există vreo lege care sa îmi interzică să am trei coșuri de fum funcționale, ținând cont de faptul că vecinul pe care l-ar putea deranj fumul, are doua geamuri de la baie care se deschid de tot nu sunt doar rabatabile, sunt mate ce-i drept dar se și deschid

Alte discuții în legătură

Dreptul la intimitate jon85 jon85 un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)
Va salut ! vecinul meu construieste o casa p+1 , la aprox 1-1,1m ... VictorV88 VictorV88 Va salut ! Vecinul meu construieste o casa P+1 , la aprox 1-1,1m de la hotar . A trantit 2 geamuri la Parter si 2 geamuri la etaj , geamuri mari cat \'\' o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va deranjez cu o intrebare. am o casa si vreau sa ... ajutoravocat667 ajutoravocat667 Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. Am o casa si vreau sa pun un geam de 116/56 care bate spre curtea vecinului. Acest geam va avea folie mata si se va ... (vezi toată discuția)