avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua Sunt angajata la o institutie publica pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua Sunt angajata la o institutie publica pe post de insp. ...

Buna ziua
Sunt angajata la o institutie publica pe post de insp. resurse umane ,in urma sustinerii examenului de promovare directorul unitatii doreste ca in fisa postului la atributii sa ma ocup si de achizitii publice (SEAP),eu neavand specializari in acest domeniu.
Directorul poate sa-mi impuna fara un cadru legal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 5 Iulie 2021
Vedeti art.40 alin.1 din Codul Muncii ... lit.b si c

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un ... edi123 edi123 La institutia publica la care lucrez ,personal contractual un angajat are in fisa postului atributii de resurse umane iar in urma examenului de promovare ... (vezi toată discuția)
Promovari primarie ContSters72755 ContSters72755 Buna ziua, Lucrez in cadrul unei primarii comunale, am actualmente dispozitie si pentru resurse umane, respectiv urmarirea promovarii functionarilor din ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post daca persoana care il ocupa a absolvit studii superioare? campeanrafila campeanrafila un functionar public cu studii medii, care a absolvit o forma de invatamant superior, cum i se poate transforma postul in post cu studii superioare. Daca ... (vezi toată discuția)