avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!In urma unui afiș postat la avizierul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!In urma unui afiș postat la avizierul blocului de ...

Buna ziua!In urma unui afiș postat la avizierul blocului de către administratorul asociației de proprietari,as figura cu o suma restanta reprezentând penalizări aferente anului 2018!Mentionez ca luna de luna am achitat și nu văd de ce as avea penalizări,când soldul meu era 0.M-am uitat pe chitanțe și pe una din ele din 2019 achitasem 0.02 lei contravaloare penalități din urma,ca doar așa spun când te duci sa plătești.După ce i am zis sa îmi taie chitanta pe acea penalitate,mi a scris pe chitanta sold 0 penalități in 2019.Cum e posibil sa vina acum sa pună la avizierul scării ca trebuie sa plătesc penalități din anul 2018?Mentionez ca doar așa am fost informata,datorită tabelului pus la bloc.Ce ma îndrumați sa fac?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:38, 6 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cerere scrisa la presedintele asociatiei si sa motiveze de unde provine acea penalizare...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati Administratorului un exstras de cont pentru apartamentul dvs pentru ultimii 2 ani.
Este posibil ca in timpul calcularii ultimilor liste sa fi tras vreo formula gresit. Se intampla des.
Daca semnalati aceasta eroare e posibil sa fie rezolvata pe cale amiabila. Daca nu, veniti cu amanunte aici si va indrumam mai departe.
Solicitati oficial presedintelui de asociatie sa va prezinte temeiul legal pentru suma impusa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarile din 2007 afisate in 2010 spooky_bobo spooky_bobo asociatia de proprietari a blocului unde locuim nu a afisat niciodata faptul ca se percep penalizari la intretinere ceea ce ne a facut pe noi locatarii sa nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea ... penalizare penalizare Buna ziua, Daca am platit restanta la intretinere,dar nu si penalizarea (cred ca prin anul 2017-2018) nici eu nu mai stiu exact,iar acum apar din nou cu ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere la plata intretinerii adrianngt adrianngt In anul curent 2013 , o anumita perioada de timp nu am putut plati la zi cheltuielile de intretinere . In luna septembrie am achitat toata datoria , inclusiv ... (vezi toată discuția)