avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua !Este vorba despre o proprietate în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua !Este vorba despre o proprietate în Apoldul de Jos ...

Bună ziua !Este vorba despre o proprietate în Apoldul de Jos ,de unde au plecat multi proprietari să-și in Germania.Astfel ,un proprietar a cedat printr-o convenție 250 m p construcție din total 1870 mp ,construcții ,curte mare și gradina ,fiind 2 numere cadastrale de fapt.El a plecat și nu se știe unde este și dacă mai trăiește.Aceasta proprietate este administrată și platit impozitul de către fiul celui care a cumpărat cei 250 mp .Ce se poate face pentru a putea trece întreaga proprietate pe numele lui deoarece proprietarul adevărat nu a mai dat nici un semn din anul 1990.Se poate face o cerere de întregire a proprietății de la 250 mp la 1870 mp plus casa și anexe gospodărești.,cerere către prefectul de Sibiu ?...
Sau în instanță folosind un drept de uzucapiune asupra proprietății respective.Din 1990-2021 sunt 30 ani și uzanță uzucapiunii cred că poate fi o gîndire spre rezolvarea problemei.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: constantinescu georgeta , utilizator 21:20, 5 Iulie 2021

constantinescu georgeta a scris:

Bună ziua !Este vorba despre o proprietate în Apoldul de Jos ,de unde au plecat multi proprietari să-și in Germania.Astfel ,un proprietar a cedat printr-o convenție 250 m p construcție din total 1870 mp ,construcții ,curte mare și gradina ,fiind 2 numere cadastrale de fapt.El a plecat și nu se știe unde este și dacă mai trăiește.Aceasta proprietate este administrată și platit impozitul de către fiul celui care a cumpărat cei 250 mp .Ce se poate face pentru a putea trece întreaga proprietate pe numele lui deoarece proprietarul adevărat nu a mai dat nici un semn din anul 1990.Se poate face o cerere de întregire a proprietății de la 250 mp la 1870 mp plus casa și anexe gospodărești.,cerere către prefectul de Sibiu ?...
Sau în instanță folosind un drept de uzucapiune asupra proprietății respective.Din 1990-2021 sunt 30 ani și uzanță uzucapiunii cred că poate fi o gîndire spre rezolvarea problemei.Multumesc !

Vă rog mult un răspuns dacă se poate pentru a mi îndruma pașii spre un bun avocat sau să renunțăm la acțiune.Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren cu casa nicu20 nicu20 buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)
Ordin al prefectului apeiron2 apeiron2 As dori sa intreb cand si in ce conditii se emite OARDINUL PREFECTULUI? (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)