avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Reluarea Executarii Silite
Discuție deschisă în Executare silită

Reluarea Executarii Silite

Tot am cautat informatii in NCPC la tema Executarii Silite, si nu am reusit sa gasesc care este durata urmaririi de catre executor al bunurilor mobile/imobile ale celui supus executarii silite.

Adica, daca am un titlu executoriu iar la momentul verificarilor debitorul e gasit insolvent - pot relua procesul executoriu peste cativa ani? Sau debitorul scapa basma curata dupa prima gasire a sa ca insolvent? Exista un termen limita al acestuia?
Cel mai recent răspuns: Cosdoro , utilizator 09:30, 8 Iulie 2021
Inchid tema. Am gasit informatia necesara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicatie de vanzare eronata arysiso arysiso Buna ziua, Sunt proprietar al unei case scoase la licitatie. Am primit publicatia de vanzare . Descrierea casei este cu totul alta, adica scrie \\"casa la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Cum se pune in executare o persoana fizica? cum aleg executorul care sa o puna in executare? (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)