avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.As dori sa întreb, sunt casatorita cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.As dori sa întreb, sunt casatorita cu soțul meu ...

Buna seara.As dori sa întreb, sunt casatorita cu soțul meu din 2016, in momentul de fata locuim la părinții mei care sunt proprietarii apartamentului, in momentul când ei vor deceda, eu rămân moștenitoare, vroiam sa întreb dacă sotul are o poprire foarte mare, a avut o garsoniera pe care nu a mai putut-o plati va fi si el cu mine mostenitor la apartament? Si ce soluție exista ca apartamentul sa rămână numai al meu.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:15, 5 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricum va fi numai al dvs.
Bunurile dobandite prin moștenire sunt bunuri proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recasatorie , ce se intampla cu fiul mostenitor magika2002 magika2002 Buna ziua, as dori sa ma recasatoresc, eu am o garsoniera si o fata iar sotul o casa si un baiat . Ce drepturi are baiatul lui in garsoniera mea, si ... (vezi toată discuția)
Mostenire-mostenitor decedat ane-theo ane-theo Buna seara.As dori sa intreb daca mama mea are drept de mostenire in urmatorul caz. Tatal meu vitreg a murit in urma cu cateva zile. El era casatorit u mama ... (vezi toată discuția)
Bun dobandit inaintea casatoriei ana_lucia ana_lucia buna seara.as dori sa stiu daca sotia are vre-un drept la apartamentul sotului daca acesta il detine dinaintea casatoriei.va multumesc (vezi toată discuția)