avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara, Sunt insarcinata in 8 sapt , sarcina ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara, Sunt insarcinata in 8 sapt , sarcina obtinuta prin ...

Buna seara,
Sunt insarcinata in 8 sapt , sarcina obtinuta prin fertilizare in Vitro si considerata sarcina cu risc. Vreau sa intru in concediu de risc , dar nu stiu cum se calculeaza veniturile din acest moment . Mentionez ca salariul meu este format din parte fixa si comision , si nu stiu daca se ia in considerare si comisionul sau decat partea fixa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 6 Iulie 2021
Cuantumul brut al indemnizației de risc maternal este 75% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de asigurare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

Model de calcul
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie risc sarcina OanaGuta OanaGuta Buna ziua, Sunt insarcinata si as vrea sa stiu cat ar fi indemnizatia de risc de sarcina? Salariu brut in medie in ultimile 6 12l a fost de 5.000 lei brut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca eu am fost in indemnizatie de somaj de la 1 mai ... Gogonea Gogonea Buna ziua. Daca eu am fost in indemnizatie de somaj de la 1 mai 2020 pana in 26 noiembrie 2020 ,apoi reangajata cu salariul minim pe economie ,acum sunt ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal ligia2013 ligia2013 Buna seara. Am un bebe de aproape 2 ani și sunt in indemnizație creștere copil însă urmează sa ies in scurt timp. O sa ma întorc la servici însă ... (vezi toată discuția)